The Journaling of McCoy 294

Subtitle

Blog

Magazin Pescuit

Posted by [email protected] on
phoca_thumb_l_img_0093Incep prin a spune ca am rezervat aceasta partida la Livada de Bihor, cu un sentiment putin ciudat deoarece era prima data cand nu as fi mers cu cineva din “trupa”.

Sergiu (alias Bobo) e plecat prin India si Nepal, Gusti cu Jianu aveau alte rezervari, Gabi (Tilea) avea de mers la o nunta…in sfarsit, m-am hotarat sa merg singur, dar un coleg de-al meu de servici – pescar de spinning – a vazut ceva poze cu crapi la care ma uitam si a zis ca ar vrea sa incerce si el. S-a speriat putin cand i-am zis ca partida ce o planificam avea sa dureze de vineri pana duminica, asta pentru ca partidele lui de pescuit, in afara de rapitor, s-au rezumat la cel mult 4 – 5 ore cand capturile nu au depasit 800g la crap si ” cat palma” la caras, plus ca nu avea decat un bat de crap pe care nu-l folosise niciodata…no problem…rezolvam cu un bat de la mine… Ne luam concediu o zi si vineri dimineata la ora 4 eram deja in fata cssei lui…incarcam si plecam.
phoca_thumb_l_img_0193Drumu-i liber si-n 2 ore si ceva ajungem la Livada. Nici o echipa de pescari la crap doar cei care vin la pescuit pe zi…
Descarcam, instalez cortul, pregatesc betele…totul cu explicatiile de rigoare pentru colegul meu Andrei care se minuna de tot..era prima lui partida la crap..defapt cam tot ce a urmat a fost cu multe explicatii pentru el.

phoca_thumb_l_img_0244Am sondat vreo 2 ore si am gasit doua zone unde puteam nadi, una pe la vreo 65-70 m si o zona pe la aproximativ 120 m, oricum mult namol in toata partea “filigoriei”. M-am hotarat sa nadesc doar cu bile si am bagat Dr. Pitt si bile de capsuna (nr. Fruit Attack) (ce mi-au ramas de la partida precedenta) pe zona de la 70 m si Triple X pe cealalta zona…cam 2 kg in total. Dupa ce am nadit a mai venit o echipa de pescari care s-au asezat pe malul opus la prima casuta si au nadit si cu foarte mult porumb. La inceput am zis ca nu o sa nadesc foarte mult, fiind singuri, dar dupa ce am vazut cate lopeti de porumb au dat aia, m-am hotarat sa intretin zona mea din ora in ora cu cateva bile constant eu fiind pozitionat aproape vis-a-vis de ei, pragul de la 70m unde pescuia colegul meu era mai inspre dig l-am intretinut doar cu “fructe”.

phoca_thumb_l_img_0165La ora 12:15 aud sunetul senzorului, iar ciortanelul de niciun kg pleaca inapoi in apa. Il trezesc si pe Andrei care prinde si el un ciortan de vreo 2,5 kg. http://magazinpescuit.club/ malul opus vedem agitatie si luminile celor doi care au inceput sa prinda..numaram cam 5 pesti prinsi la intervale destul de scurte…Andrei incepe sa-si piarda rabdarea, dar incerc sa-i explic ca o sa vina pestele si la noi, doar sa dea de gustul bilelor… si asa a si fost…pe la ora 1:30 am primul run si pun pe saltea o oglinda de 11,8 kg. Nu trece mult timp si un
phoca_thumb_l_img_0218run serios pe un bat de-al lui Andrei ma face sa cred ca bilele incep sa lucreze foarte bine si pestele a venit la noi in zona…drilul lui Andrei dureaza ceva pentru ca nu era obisnuit cu asa ceva si-l aduce pe saltea: un comun de aproape 7 kg…Andrei sare in sus (la propriu) de bucurie…vrea sa-i fac multe poze..primul lui peste mare ( sau monstru..cum i-a zis el ). Incepem sa nadim grupat pe bete dupa fiecare peste prins si urmaresc sa vad daca pe malul opus se mai intampla ceva…nimic. La ora 3 alt run la Andrei si mai punem pe saltea un comun de 8,7kg…entuziasm mare…imediat dupa ce-i arat cum se elibereaza pestele, alt run la celalalt bat a lui Andrei, alt comun de 8kg…
phoca_thumb_l_img_0204clar nada functioneaza bine de tot si pestii o prefera in detrimentul porumbului de vis-a-vis, “capsuna” lui Andrei de la carlig prinde constant capri intre 7 si 9 kg pana sambata dimineata la ora 10 cand urmeaza o pauza de liniste de vreo 2 ore.
Sambata ziua, eu am pescuit la carlig cu bile Fireball si nu am prins nimic sub 10 kg, Andrei a continuat toata partida cu bilele de capsuna (nr. Fruit Attack) si cu crapi de pana in 9 kg. Nada si-a facut treaba din plin pe toata durata partidei, prinzand constant pana duminica dimineata cand am strans si am plecat.

phoca_thumb_l_img_0241Sambata noaptea eu am pescuit la carlig cu Dr. Pitt si cu Triple X si am mai prins printre crapi intre 7 si 9 kg si trei crapi de aproape 11kg, doi de 12,5 si 12,7 kg, iar captura partidei a intrat tot la mine la o bila de Dr. Pitt, un frumos comun de 15,6 kg.
Per total am avut impreuna cu Andrei, 54 de prezentari si 52 de crapi pusi pe saltea dintre care: 7 buc. au fost mici intre 800g si 2,5kg ; 39 buc. intre 6,8kg si 9 kg; 1 buc. de 15,6 kg si 5 buc. intre11,8kg si 12,7kg.
Bilele de capsuna (nr. Fruit Attack) folosite de Andrei au prins constant pesti de pana in 9kg asta chiar daca mai nimerea si lanseuri direct in namolul gros de langa pragul unde pescuia, iar la mine bilele Fireball, Dr. Pitt si Triple X folosite la carlig…nu as putea sa le diferentiez deoarece mi-au adus mai putini pesti sub 10 kg ..desi mai putini ca si numar fata de Andrei, am prins mai mari.
In final si sincer spun, datorita acestor bile am avut o partida excelenta si nesperat de productiva (dupa ce tot am citit pe forumuri ca Livada nu mai are peste) si la fel de sincer iti spun ca orice denumire o sa fie pe punga de bilele facute de tine…eu o sa fiu prezent sa comand inainte de fiecare partida ce o sa o am de acum inainte.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

669 Comments

Reply BeelineHomemep
12:22 AM on May 27, 2022 
???? ??????! ? ??? ???? ?????? ????? ? ???????? ???????????? ???????, ??? ?? ????????? ???????? ?????? ?????????? ? ??????
url=https://beelinehome.ru says...
?????????? ??????
????????.

?????? ?????, ??? ?? ?????????, ??? ???????? ????? ?? ???????????? ???????? (?? ??????? ????? ?? ??????). ?? ????? ????? ???????? ?? ????? ??????????? ? ???????? ???????? ??????????? ?????????, ?? ???????????, ??? ??? ???????? ?????? ??????. ? ???????? ????? ?????? ????????? ??? ???? ? ?????????? ?????? ?????? ?? ???????? ????????
url=https://beelinehome.ru/internet says...
https://beelinehome.ru/internet
, ????? ??????? ??????? ????????? ? ??????? ???????? (? ???????, ??????????).

????????? ??????, ????? ???????, ??? ???????? ????? ?????????? ???????? + ?? + ????????? ????? ?? ??????
url=https://beelinehome.ru/internet-televidenie says...
beelinehome.ru/internet-televidenie
. ??? ????? ? ?????? 600-700 ?????? ?? ??? ??????! ????? ??????????
url=https://beelinehome.ru/internet says...
?????????? ???????? ???????? ??????
? ???? ??????? ?????, ????? ?????????? ???????? ????????. ?????? ???????? ??????? ? ???? ?????.
Reply Softwarediree
1:46 AM on May 27, 2022 
Regards, I recently came to the Silenius Store.
They sell Inexpensive Micromat software, prices are actually low, I read reviews and decided to
url=https://silenius.pro/autodesk-autocad-lt-2020/ says...
Acheter pas cher Autocad Lt 2020
, the price difference with the official shop is 30%!!! Tell us, do you think this is a good buy?
url=https://silenius.pro/autodesk-advance-steel-2020/ says...
Acheter pas cher Advance Steel 2020
Reply BeelineDomep
9:50 PM on May 27, 2022 
???????????! ? ??? ???? ?????????? ??????????? ? ???????? ???????????? ???????, ??? ?? ???? ?? ?????? ?????????? ? ??????
url=https://beeline-do.ru says...
?????????? ??????
? ??? ?????.

????? ????????, ??? ?? ???? ????, ??? ???????? ????? ?? ???????????? ???????? (?? ??????? ????? ?? ??????). ?? ??????????? ??????? ?? ????? ??????????? ? ???????? ???????? ??????????? ?????????, ?? ??? ????????, ??? ??? ???????? ?????? ??????. ? ???????? ????? ?????? ????????? ??? ???? ? ?????????? ?????? ?????? ?? ???????? ????????
url=https://beeline-do.ru/internet says...
https://beeline-do.ru/internet
, ????? ??????? ??????? ????????? ? ??????? ???????? (? ???????, ??????????).

????????? ??????, ????? ???????, ??? ???????? ????? ?????????? ???????? + ?? + ????????? ????? ?? ??????
url=https://beeline-do.ru/internet-televidenie says...
beeline-do.ru/internet-televidenie
. ??? ????? ? ?????? 600-700 ?????? ?? ??? ??????! ????? ??????????
url=https://beeline-do.ru/internet says...
?????????? ???????? ???????? ??????
? ???? ??????? ?????, ????? ?????????? ???????? ????????. ?????? ???????? ??????? ? ???? ?????.
Reply JeffryTar
10:41 PM on May 27, 2022 
???????? ????? ????? ???
url=https://telkino.top/ says...
????? ???????


???????? ??????? ????? ???? ? ???
url=https://telkino.top/search/%D0%9C%D0%B0%D0%BC%D1%8B/ says...
?????????????? ????? ???? ???


url=https://forums.teamnx.net/forums/topic/57-%D0%BF%D0%BE%D1%80
%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%88%D0%B8%D0%B9-%D1%82%D1
%80%D0%B0%D0%BD%D1%81/ says...

????? ??????? ?????

url=https://ariana-star.com/products/shaik-m-87-hugo-boss-hugo-f
or-men-50ml#comment_30272 says...

????? ??????? ?????

url=https://jayaramcards.com/Home/buynow/102 says...
??????? ????? ????? ????????

url=https://www.love-language-quiz.com/love-quiz says...
?????? ??????? ?????

url=https://www.an-vision.com/phacodynamics-principles-of-phacoe
mulisfication/#comment-8767 says...

????? ?????? ?????????

url=https://forum.mine-society.fr/viewtopic.php?f=12&t=67874 says...
????? ????? ???????? ??????

url=https://webdevsupply.com/what-to-write-in-mobile-onboarding/
#comment-61489 says...

????? ????? ?????? ??????? ???????

url=http://zensiert.fcuif.com/viewthread.php?tid=123111&extra= says...
?????? ????? ?????? ????

url=http://hotsexyblackstud.com/Reviews/index.php says...
???????? ?????? ????? ?????? ???????

url=https://koffiemorning.nl/holtkamp/#comment-41293 says...
????? ???? ???? ??????

288f5_4
Reply Davidmog
10:11 AM on May 28, 2022 
???????? ????????? ????? ???? ??????? https://mporn.online/ ???????? ????? ?????? ? ???????????

????? ????? ???? ??????
url=https://mporn.online/search/%D0%9A%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D
0%BD%D0%B3/ says...

?????? ????? ???????


url=http://capicor.com.ar/uncategorized/2237/attachment/34-6/#comment-989724 says...
???????? ????? ? ????

url=https://intern.chorsingt.de/adm_program/modules/guestbook/gu
estbook.php?headline=G%C3%A4stebuch says...

??????? ????? porno

url=http://forumo.fearnode.net/site-announcements/1144893/offtop
ic?page=13#post-4300246 says...

????? ??????? ??????? ? ???????

url=https://www.anthonyearnshaw.com/the-anthony-earnshaw-estate-
donate-two-works/#comment-205599 says...

???????? ??????? ?????? ?????

url=http://www.searzilla.com/2016/11/24/hello-world/#comment-34955 says...
????? ??????? ? ????????

url=https://tomgiongchauphi.com/tom-lua-lien-tuc-phat-trien/?com
ment=3225823#comment says...

????? ???? ?????? ?????

url=http://www.jirikastner.cz/reference?form_uid=d7d07a13163ba34
dbd82c4d2badbc1ca#form-79 says...

???????? ??????? ????????? ?????

url=http://www.incareofdad.com/blog/in-care-of-gifts/comment-pag
e-22/#comment-1535883 says...

????? ??????? ??????

url=http://www.piribauer.cc/guestbook/index.php?&mots_search=&la
ng=&skin=&test=&ok_post=1 says...

????? ? ???????? ??????

url=https://yoomoney.ru/transfer/quickpay?requestId=343939383030
373031395f6364613632633435633964396663623463646638326161386666643
7623733393735303863306132 says...

????? ??????? ?????????

98da7b4
Reply Earlevoili
5:25 AM on May 29, 2022 
url=http://google.dm/url?q=https://falegname.pro/2022/05/28/i-te
lfs-gladbeck-forum-fetisch-trampling-geile-alte-ladys-in-nrw-reif
trifftjung-erotisches.html says...

romantischer sex swinger rhein latex and bondage die besten galerie gay bilder sex teen cuckold
Reply qwjlai
9:04 AM on May 29, 2022 
zithromax tri pak zithromax z pak dosing z pak cost walgreens
url=https://azithromycinfest.com/ says...
azithromycin 500 mg
azithromycin 250 mg drug interactions
Reply Arthurbum
4:04 PM on May 29, 2022 
Online Casino Guide,
url=https://www.allcasinogamblingtips.com/ says...
[b]Online Casino
[/url] Slots, Signup Bonus Guide, Online Poker Guide,Online Bingo Guide,Sports betting Guide that will help you on the right track. Get all the info you need. +18. T&C apply
Reply Melvinerype
4:29 PM on May 29, 2022 
???????? ????? ?????? ?????????
url=https://rusuka.vip/ says...
???????
????? ?????? ??????? ?????

??? ??????? ????? ?????
url=https://rusuka.vip/search/%D0%98%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%
B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/ says...

???????? ????? ?????????????


url=https://tousika-fx-gaika.blog.ss-blog.jp/2022-05-26?comment_
success=2022-05-27T07:03:22&time=1653602602 says...

??????? ???? ?????

url=https://bpa.st/KHUQ says...
??????? ????? ????? ??????

url=http://lvov.prombaza77.com/products/molotilka-kukuruznyh-poc
hatkov-5ty-45-d#comment_1684612 says...

??????? ????? ??? ??????

url=https://gointegrityhealth.com/hello-world/#comment-7677 says...
????? ??????? ??????

url=https://wenoo.net/look-and-feel-great-with-these-beauty-tips
/#comment-9166 says...

????? ????? ???????

url=https://kyoei-est.com/publics/index/3/step=confirm/b_id=113/
r_id=3/fid=5a18215707e4d21987848a4d5381e786 says...

????? ????? ??????? ???????? ??????

url=https://turbaza.msk.ru/turbazy/glemping-_gulyay-gorod_/?c=18
10#type=comments says...

???????? ????? ?????? ?????

url=http://taihoh.net/publics/index/3/step=confirm/b_id=62/r_id=
1/fid=9a722377fc5c8be81587e9f9bf237633 says...

??????? ????? ?????? ?????? ??? ???????????

url=http://easy-tag.appspot.com/t/rCvr1uCC says...
????? ???? ??????? ?????? ???

url=http://68ds.ru/shishkova/guestbook says...
???????? ????? ? ?????

0202b32
Reply KeithExoni
10:21 PM on May 29, 2022 
???????? ???? ???? ????? https://24xporno.xyz/ ????? ?????? ???????

????? ????? ??????? ?????
url=https://24xporno.xyz/search/%D0%91%D0%94%D0%A1%D0%9C/ says...
????? ???? ????????? ???? ???


url=http://xn--34-gday2frmnaav988bbn6hdcawt0e.ctfda.com/viewthre
ad.php?tid=618611&extra= says...

???????? ????? ?????? ??????

url=https://realvaluepharmacynyc.com/product/colg-t-p-total-adv-
cln-mnt3-4z/#comment-683217 says...

????? ??????? ????????

url=http://dawah-ilallah.com/forum/viewtopic.php?t=22340 says...
????? ??? ???????? ??????

url=https://findenmark.com/noma-from-denmark-the-worlds-best-res
taurant/#comment-1707 says...

???????? ????? ? ????????

url=https://evrmag.com/mejortorrent/#comment-11338 says...
????? ???????? ????

url=https://opinionesempresas.com/empresa/human-development/gran
ada/239214#comentarios says...

????? ?????? ??????

url=https://61gold.ru/catalog/product/178216/?MID=344511&result=
reply says...

????? ???????? ????? ????

url=https://prokopovich.net/beznalichnyj-raschet/ad/keithsop,193
6.html says...

????? ??????? ???? ???????

url=https://onko-forum.ru/viewtopic.php?f=9&t=12829 says...
???????? ????? ?????? ????

url=https://www.b10v.com/100-secure-information-security-myths/#comment-343293 says...
???????? ???????? ????? ? ?????

2b3281d
Reply Anthonysnike
10:27 AM on May 30, 2022 
???????? ????? ????
url=https://sexgig.icu/ says...
???? ???
???????? ????? ????? ???????

???????? ????????? ???????? ????? ????
url=https://sexgig.icu/search/%D0%9A%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%85%D1%
81%D0%BA%D0%BE%D0%B5/ says...

????????? ????? 24


url=https://www.jainsaar.com/jain-bhajan-sangrah/main-gyananand-
swbhavi-hu/ says...

????? ??????? ?????

url=https://swatclanonline.webs.com/apps/guestbook/ says...
????????? ????? ???????? ?????????

url=https://witcher-series.com/actors-and-heroes/mimi-ndiweni#comment-2060 says...
????? ????? ?????? ? ??????

url=http://stopilot.com/comment.php says...
????? ?????? ????????? ?????

url=https://forums.nudoleaks.com/threads/mega-onlyfans-murka-val
entin-leaked.4183/page-37#post-657586 says...

??????? ????? ??????? ???????

url=https://www.cli-amo.com/pages/7/b_id=33/r_id=3/fid=c15ca8a41
1beb3f84ec598651d421458 says...

????? ???? ??????? ???

url=http://eyelash-extensions.cy/blog/what-expiration-date-eyela
sh-adhesive?page=36161#comment-1826662 says...

????? ????? ????????? ?????? ???????

url=http://um.ck9797.com/viewthread.php?tid=94083&extra= says...
?????? ????? ????

url=https://www.askolanseurakunta.fi/yhteystiedot/?x118172=-3129
941&Action=Confirm&%2Apsid=1653767577-3129944-8213d8e6ffef4422d28
5750de5a00a41&R=874901 says...

???????? ????? ?????? ? hd ????????

url=https://poke-soku.com/ytuber-channel/UCALG3w6nDEErkUeSOZ6bko
w says...

????? ???????? ?????? ???????

8f8_679
Reply BeelineCitymep
3:24 PM on May 30, 2022 
?????! ? ??? ???? ?????????? ????? ? ???????? ???????????? ???????? ??????, ??? ?? ?????????? ???????? ? ????? ??????????? ? ??????
url=https://beeline-city.ru says...
?????????? ??????
????????.

???? ???????? ?????, ??? ?? ???? ????, ??? ???????? ??????????? ?? ????????????? ???????? (?? ??????? ????? ?? ??????). ?? ?? ?????? ?????? ??????? ???????? ?? ????? ??????????? ? ???????? ???????? ??????????? ?????????, ?? ??? ????????, ??? ??? ???????? ?????? ??????. ? ???????? ????? ?????? ????????? ??? ???? ? ??????????
url=https://beeline-site.ru/internet says...
?????? ?????? ?? ???????? ????????
, ????? ??????? ??????? ????????? ? ??????? ???????? (? ???????, ??????????).

????????? ??????, ????? ???????, ??? ???????? ?????
url=https://beeline-city.ru/internet-televidenie says...
?????????? ???????? + ?? + ????????? ????? ?? ??????
. ??? ????? ? ?????? 600-700 ?????? ?? ??? ??????! ????? ??????????
url=https://beeline-city.ru/internet says...
beeline-city.ru
? ???? ??????? ?????, ????? ?????????? ???????? ????????. ?????? ???????? ??????? ? ???? ?????.
Reply orniirrib
1:28 AM on May 31, 2022 
url=https://oskogneypor.ru/blagoustroystvo/ says...
??????? ??????????? ????? ?????? ? ?????????????
???
url=https://oskogneypor.ru/mass-mullitokorundovaya-stuffed-m-3/ says...
??????????? ????? ?????? ? ??????


https://oskogneypor.ru/gorelochnye-kamni-gnp/
Reply Mauricepedly
2:44 AM on May 31, 2022 
Spotify Streaming Service

Please comment on the thread to get a free test
url=https://spotimaster.sellix.io/ says...
[img]https://seorankhigher.net/wp-content/uploads/2022/03/spotif
master-scaled.jpg
/url says...
Instant Shop on Sellix, Payment in crypto (BTC & ETH) [url]https://spotimaster.sellix.io/

url=https://discord.gg/2QxbzahMvG says...
Join discord server for Help/Support and participate in Giveaway SpotiMaster


++Vouches
url=https://spotimaster.sellix.io/ says...
[img]https://seorankhigher.net/wp-content/uploads/2022/03/Screen
shot_19.jpg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://seorankhigher.n
et/wp-content/uploads/2022/03/Screenshot_20.jpg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fseorankhigher.net%2Fwp-conte
nt%2Fuploads%2F2022%2F04%2FScreenshot_47.jpg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia.discordapp.net%2Fattac
hments%2F956635186148286554%2F965305827076485170%2FScreenshot_53.
jpg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia.discordapp.net%2Fattac
hments%2F956635186148286554%2F966699905093615697%2Fsoundc.jpg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia.discordapp.net%2Fattac
hments%2F956635186148286554%2F967854932378132490%2FScreenshot_66.
jpg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia.discordapp.net%2Fattac
hments%2F956635186148286554%2F969155150713323520%2FSans_titre-1.j
pg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia.discordapp.net%2Fattac
hments%2F956635186148286554%2F969645824416055376%2FScreenshot_76.
jpg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fseorankhigher.net%2Fwp-conte
nt%2Fuploads%2F2022%2F04%2Ftelechargement-2.png
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fseorankhigher.net%2Fwp-conte
nt%2Fuploads%2F2022%2F05%2FScreenshot_1.jpg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia.discordapp.net%2Fattac
hments%2F956635186148286554%2F971840480885235792%2FScreenshot_84.
jpg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia.discordapp.net%2Fattac
hments%2F956635186148286554%2F972565691515437177%2FSans_titre-1.j
pg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia.discordapp.net%2Fattac
hments%2F956635186148286554%2F973143300691349554%2F279626862_1313
447175812095_3014932404334280219_n.jpg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia.discordapp.net%2Fattac
hments%2F956635186148286554%2F973615685542502460%2FSans_titre-1.j
pg
/url says...
[url=https://spotimaster.sellix.io/][img]https://external-conten
t.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia.discordapp.net%2Fattac
hments%2F956635186148286554%2F975694960135381032%2F4_order.jpg
/url says...
5 VOUCH COPIES AVAILABLE Of 1000 Spotify Streams
Please comment on the thread

[url=https://spotimaster.sellix.io/]Place your order NOW
Reply Ernestelabe
4:11 AM on May 31, 2022 
url=https://chel-week.ru/ says...
??????-???
Reply Sdvillfow
9:43 AM on May 31, 2022 
url=https://chimmed.ru/ says...
lauda de

Tegs: lauda dr. r. wobser gmbh & co. kg https://chimmed.ru/

u says...
VirTis

i says...
Vitlab

b says...
Vitro Biopharma
Reply Pilmefura
10:44 AM on May 31, 2022 
??????? ?????? ??????? ?? ?????????
url=https://mostbet-az-giris.com says...
mostbet ???????‹
Reply Jordanblobe
2:29 PM on May 31, 2022 
????? ??????? ? ???? https://banbanan.top/ ????? ????? ??????

???????? ???????? ?????
url=https://banbanan.top/search/%D0%98%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%81%D
1%82/ says...

????? ?????? ??????? ???????? ????


url=https://lundgrensara.blogg.se/2013/november/hey-ho.html says...
????? ????????? ????????

url=https://onemorebook.in/product/sawal-hi-jawab-hai/#comment-10730 says...
?????????? ????? ??????? ??????

url=https://papamama.antenn-s.ru/viewtopic.php?f=19&t=83111 says...
???????? ????? ??????? ???

url=http://slagelsehomes.dk/hello-world/#comment-43456 says...
????? ????? ???????

url=https://www.smilesinternational.com/watkinsblog/post/2/why-a
pplying-fluoride-to-your-teeth-makes-sense says...

??????? ????? ????? ??4

url=http://transition1030.pezoan.be/viewtopic.php?f=12&t=751 says...
???? ???????? ?????? ?????

url=https://muzahotels.com/st_hotel/hotel-empire-suites/#comment-2582 says...
??????? ????? ??????? ??????? ???????

url=https://webdevsupply.com/what-to-write-in-mobile-onboarding/
#comment-60644 says...

???????? ????? ??????? ????

url=https://akkernest.be/en/guestbook/#comment-67288 says...
???????? ????? ?????? ???

url=https://anhdungseo.com/bai-thu-hoach-boi-duong-thuong-xuyen-
module-th23/#comment-2157 says...

????? ??????????? ??????? ?????

b167598
Reply Stevendut
10:48 PM on May 31, 2022 
{???????? ????? ??????
Reply ChrisDrype
11:33 PM on May 31, 2022 
?????? ????? ???????? ????? ?????? https://xtubp.vip/ ????? ????? ?????? ???? ????? ????????

?????????? ????? ????? ?????? ??????
url=https://xtubp.vip/search/%D0%98%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%81%D1%8
2/ says...

????? ??????? ??????


url=https://naijatwist.com/foreign-music/roddy-ricch-late-at-nig
ht/#comment-4712 says...

???????? ????????? ????? ?????? ???????????

url=http://www.katefabriz.io/hello-world#comment-6630 says...
??????? ????? ?????? ?? ?????? ?????

url=https://iris.isdphilippines.com/apply_online_training.php?Ac
tion=edit&applicant_id=&table=training says...

??????? ????? ?????? ?????? ?????

url=http://flabdjeq.pornoautor.com/site-announcements/1169226/gc
ibqrrh?page=71#post-6029872 says...

????? ?????? ?????? ? ??????????

url=http://fressfest.de/2019/09/18/schwaebischer-spaetzleteig/#comment-276719 says...
????? ??????? ??????

url=http://ypkfafjd.pornoautor.com/site-announcements/1171490/po
rno-anal-v-kolgotkakh?page=71#post-6049514 says...

????? ???? ?????? ??????????

url=https://www.jb-place.com/blog/why-hotels-are-better-than-air
bnb/#comment-4082 says...

????? ?????? ???? ???? 2020

url=http://www.boom-wijsheid.nl/index.php/2022/05/31/kornoelje-g
ele/#comment-60837 says...

????? ?????? ???? ???? ???? ?????

url=https://nl.123greetings.com/blog/2021/11/13/what-is-the-secr
et-of-striking-a-balance/#comment-17673 says...

???????? ????? ????????? ??????

url=https://parfum-minsk.by/forum/?PAGE_NAME=message&FID=1&TID=1
9&TITLE_SEO=19-easiest-strategy-lose-25lbs-in-thirty-day-period-_
-slim-patch&MID=104861&result=reply#message104861 says...

????? ?????? ?????? ?????? ????? ???????

b167598